Vrijwilliger gezocht met oromandibulaire dystonie voor het telefonisch lotgenotencontact

Vrijwilligers zijn een belangrijke pilaar in onze vereniging. Graag zouden wij ons vrijwilligersteam van het telefonisch lotgenotencontact willen versterken met een contactpersoon voor oromandibulaire dystonie.

Heeft u zelf oromandibulaire dystonie en zou u graag uw ervaring en kennis willen uitwisselen met andere lotgenoten, dan is dit zeker iets voor u. Als contactpersoon geeft u ook praktische informatie over adressen van ziekenhuizen, fysiotherapeuten en (andere) relevante instanties waarop lotgenoten een beroep kunnen doen. Belangrijkste is dat u een luisterend oor biedt aan anderen.

Omdat u zelf oromandibulaire dystonie heeft bent u ‘ervaringsdeskundig’ en kunt u zich herkennen in het verhaal van de ander. We gooien onze vrijwilligers niet in ‘het diepe’. Wij bieden onze vrijwilligers daarom graag een 2-daagse cursus ‘telefonisch lotgenotencontact’ aan bij het PGO in Utrecht.

U kunt zich aanmelden via de coördinator van het telefonisch lotgenotencontact, Sandra de Werdt, lotgenotencontact@kpnmail.nl of telefonisch op nummer 06-12225597. Aanmelden kan ook bij het secretariaat van de Dystonie vereniging, secretariaat@dystonievereniging.nl