Sponsoren

Sponsoren

De Dystonie vereniging werkt samen met een aantal sponsoren. De Dystonie vereniging is zeer erkentelijk voor de financiële ondersteuning van onderstaande sponsoren. Voor sponsoring met farmaceutische bedrijven of bedrijven die medische apparatuur ontwikkelen stellen wij altijd sponsorcontracten op. In deze contracten wordt geregeld dat de Dystonie vereniging volledig onafhankelijk is in de besteding van het gesponsorde geld. Als u sponsor wilt worden van de Dystonie vereniging kunt u contact opnemen met ons secretariaat. Deze zal u in contact brengen met de voorzitter van de vereniging.

 

 

Allergan

Allergan is een gespecialiseerd farmaceutisch bedrijf dat zich concentreert op onderzoek, ontwikkeling en commercialisering van innovatieve producten voor oogzorg, neuromodulatie, medische dermatologie en andere specialistische vakgebieden.

www.allergan.nl

 

 

Boston Scientific

Boston Scientific is wereldwijd één van de grootste producenten van medische apparatuur.


http://www.bostonscientific.com/en-US/home.html

 

 

Ipsen

Ipsen's 'raison d'être' is de gezondheid van de patiënt en de kwaliteit van leven aanzienlijk te verbeteren, door middel van effectieve therapeutische oplossingen voor onvervulde medische behoeften.

www.botulineconnect.nl

 

 

Medtronic

Medtronic is één van 's-werelds grootste bedrijven op het gebied van de medische technologie en het biedt een groot aanbod aan innovatieve therapieën waarmee we onze missie nastreven: het verlichten van pijn, het herstellen van gezondheid en het verlengen van levens.

www.medtronic.nl

 

 

Merz

Merz is een onafhankelijk internationaal farmaceutisch bedrijf met een eigen onderzoek en ontwikkeling. Kerncompetenties zijn medische en esthetische dermatologie en neurologische bewegingsstoornissen.

www.merz.com